Helyszínek

Nagyvillám étterem (Visegrád) – Ínyencektől, Ínyenceknek  

Igyekszünk a mai elvárásoknak megfelelően könnyű, ízletes, mediterrán hatású kínálatot nyújtani, ötvözve a hely tradicionális gasztronómiájával. A mediterrán hatást a konyhatechnológiai eljárásokban a grillezés és a tepsiben sütés hangsúlyos szerepe reprezentálja. >>>

Az ételsorok rafinériája Limbert János, az étterem igazgatójának és mesterszakácsának ízlésvilágát dicsérik, aki vendégül látta már a volt köztársasági elnököt, Göncz Árpádot, a Japán császárt, az Anjou herceget, a Bahrein-i hercegi családot és maga is a finom borok és ételek párosításának szerelmese.

Dabas Hotel

Dabas Város központjában elhelyezkedő Dabas Hotel étterme évtizedekre visszatekintő múlttal rendelkezik: a városba látogatók, vagy az 5-ös főúton elhaladók “a város kapuja”-ként ismerhetik jellegzetes épületünket. A Dabasi Csárda helyén épült étterem és szálloda már hosszú évek óta szolgál meghitt vacsorák, családi rendezvények, céges összejövetelek, esküvők, előadóestek helyszínéül. >>>


Fotósok

Mirex Film & Foto

A ‘fényképez’ szónak szerencsés szinonimája a magyar nyelvben: ‘megörökít’. Érzékelteti a múló idő megragadásának, a tűnékeny világ megőrzésének szándékát. Idő és fényképezés elválaszthatatlanok. Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük-ami volt. >>>

 

Olaszphoto

Hiszem, hogy a fénykép nem csak egy papír, melyen rajta van a szemünk, a kezünk – vagyis mi magunk. A fényképeknek igenis van hangjuk, hangulatot, érzelmeket, személyiséget rögzítenek, nem csupán egy arcot. >>>