A ceró megmondja

Ceremóniamester és vőfély árak

Vajon, ha a ceremóniamester vagy vőfély drága az tényleg jobbat jelent, vagy csak egy márkásabb zakó, jobb óra van rajta? Attól lesz egy ceró jobb, hogy 15-20 éve csinálja vagy attól már inkább kiégnek?

Amikor a szolgáltató ajánl szolgáltatót

Az esküvőre megtalálni a megfelelő szolgáltatót nem egyszerű. Rengeteg nagyon tehetséges, szorgalmas és jó fej embert ismerek én is, de akkor mi alapján érdemes választani?

2019: Rozsda

I.M.Á.D.O.M.

Hogyan szervezzünk esküvőt?

Találj valakit, akihez hozzámehetsz! Ha nincs párod, nincs értelme elkezdeni esküvőt szervezni, mert kicsi rá az esély, hogy találsz valakit a nagy napig.

Bakker, elváltak a szüleim és esküvőm lesz!

Sok párban merül fel a kérdés, hogy mit tegyenek, ha az elvált szülők nem jönnek ki jól. Hogyan menedzseljék ezt a szituációt? Én azt mondom, amit Trump bácsi “Falat kell építeni közéjük.”

Dj vs. Zenekar

 
 

A zene választás kapcsán a pároknak általában határozott elképzelésük van. “Figyi, Máté, olyan zenekar kellene, amelyik k***a jó, amelyik megállás nélkül játszik, és eljönnek szívességért, tudod karosszéria lakatos vagyok, tuti van legalább egy horpadt kocsi a családban, ha meg nincs, akkor vannak haverok, akik elintézik, hogy legyen. Kit tudsz ajánlani?” 😂

Esküvői helyszín nem horror áron. Létezik vagy csak mítosz?

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy lehet normális áron esküvői helyszínt találni. Személyesen még nem találkoztam ilyennel, de a bátyám egyik haverjának az öccsének a padtársa esküszik, hogy látott egyszer kiragasztva egy hirdetést a 149-es busz Fillér utcai megállójában.

Sok boldogságot kívánok!