Amikor szolgáltató ajánl szolgáltatót

Az esküvőre megtalálni a megfelelő szolgáltatót nem egyszerű. Rengeteg nagyon tehetséges, szorgalmas és jó fej embert ismerek én is, de akkor mi alapján érdemes választani?

 

 

 

Hogyan találhatsz szolgáltatót?

  1. Ismered a magánéletedből. Pozitívum, hogy emberileg jól kijöttök, de nem véletlenül mondják, hogy üzletet és barátságot nem jó keverni. Ha valamit nem úgy csinál, ahogy szeretnéd kellemetlen “rászólni”.
  2. Láttad egy másik esküvőn. Pozitívum, hogy ismered, hogyan dolgozik, negatívumként azt hozza fel sok pár, hogy “Nem szeretnénk ugyanazt, mint a Petiéknél volt.”
  3. Böngészel a neten. Pozitívum, hogy megismered a kínálatot, negatívum, hogy több időt kell rászánnod.
  4. És a mai téma: szolgáltató ajánl szolgáltatót.

Miért legyünk óvatosak, ha egy szolgáltató ajánl egy másikat?

Nem tudhatod, hogy az ajánlással mi a célja… Tényleg a lehető legjobb lehetőséget ajánlja nektek? Vagy a haverját, akivel szeretnek együtt iszogatni meg csajozni (ismerek ilyen Dj-t)? Esetleg anyagi előnye származik a dologból? Vagy talán mindketten tagjai egy gonosz szektának, amelyik elakarja foglalni a világot? Lehetséges.

Nézzetek utána, halgassátok meg és csak akkor válasszátok, akit ajánlottak, ha Nektek is megfelel. Nem kell, amitt izgulni, hogy megbántotok valakit.

Természetesen nem kell minden esetben hátsó szándéktól tartani. Én is sokszor ajánlok szolgáltatót a pároknak, mert szeretek olyanokkal dolgozni, akikben megbízom, és tudom, hogy jó bulikat csináltunk együtt. Szerintem egy fotós és egy videós között jó ha hasonló “kémia” van, mint egy Dj és egy ceremóniamester között. Sok sikert a választáshoz!  

Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg másokkal is!