Mondjátok, igen a többi az én dolgom.

Az első esküvőmre az egyik barátom kért fel 2014 nyarán, mert tudta rólam, hogy fellépek a Dumaszínházban és azt is, hogy kreatívként és rendezvényszervezőként dolgozok. Elvállaltam és jól sikerült. Azóta több, mint 100 esküvőn dolgoztam, lehetett volna több is, de csak annyit vállalok el, amennyit őszinte lelkesedéssel tudok megcsinálni.

Ti mondtátok rólam

"Egy momentumot szeretnék róla leginkább elmesélni és szerintem ez mindent elmond. Szerettem volna a székes Mr & Mrs játékot. Ezt volt a vágyam, de aztán úgy alakult, hogy hihetetlenül nagy buli kerekedett. A vacsora után az események egymást érték, mindenki táncolt, a hangulat fergeteges volt. Vétek lett volna félbeszakítani bármivel is. Aztán hajnali 2-3 óra körül, nem is tudom pontosan mikor, egyszercsak Máté odajött hozzám. Azt mondja, most akkor leállítom a DJ-t és akkor jöhet a Mr és Mrs. Dehogyis, hiszen óriási buli van. De hát ez volt a vágyad! Megcsináljuk, hisz ezt szeretted volna! Képes lett volna a felbőszült násznéppel szembeszállni, csak azért, hogy minden amit szerettünk volna megvalósuljon! Máté végig azon fáradozott, hogy nekünk minden a lehető legtökéleteseb legyen. Végtelenül profi, amikor kellett alakította a hangulatot, irányította a násznépet, de alapvetően nem feltétlenül venni észre, hogy jelen van. Viszont ahol ott van, gond nem lehet! Hallottam ám hátul a felszólgálókat rendezgetni, ha őt választjátok, félnivalótok nincs! 😉"
Szilvia&Krisztián
magyar
"Szia! ☺ Nagyon köszönjük a szervezés kezdeti szakaszától az esküvő végéig nyújtott segítségedet. Nagyon sok hasznos ötletet adtál, amelyek nagyon tetszettek a vendégeknek, azóta is ezeket emlegetik. 🙂 Ez egy csodálatos nap volt, mindenkinek Téged fogunk ajánlani. 😁"
niki&gábor
magyar
"Szia Mate, A szombat estere/ejszakara nincsenek szavak!! Fantasztikusan ereztuk magunkat es nelkuled ez nem sikerult volna. Emlekszem, hogy mondtam neked hogy a hollandok is teljesen kesz voltak mennyire ugyes es joarc a ceremoniamesterunk. Erre te azt mondtad, hogy tuloztak. De hidd el hogy a holland nep nem mondana ilyet ha nem lenne igaz!! 😉 Nagyon remelem hogy meg vendegei leszunk egy masik eskuvonek, ahol te vagy a CM. Meg mindig teljesen extazisban vagyunk 😃 P.S.: Ugy remlik, hogy te sokkal tovabb ott maradtal mint kellett volna, ugyhogy kerlek kuldd el a bankszamlaszamod IBAN-nal, hogy ezt meg kompenzaljuk 🙂 Udv: Niki & Rut"
Niki&rut
magyar-angol
"Szia Máté, Nagyon szépen köszönünk mindent. A tegnap estét nagyszerűen kézben tartottad, nekünk semmire nem kellett figyelnünk. Mindent megkaptunk, amit kértünk, a humorod és a profizmusod is nagyszerűen vitte előre az estét. Ajánlani fogunk mindenkinek, ha jól tudom, 1-2 vendégünk már el is kérte a számod. Hajrá, csak gy tovább."
Emi&ISti
magyar

Megfizethető minőség

Sok ceremóniamester 250-350 ezer forintot is elkér. Szerintem ez túlzás. Én magas minőséget nyújtok, megfizethető áron.

a helyszínen

Az esküvőtök napján én vagyok a rendező és a műsorvezető is. Mindent és mindenkit én konferálok és koordinálok.

Előkészületek

Folyamatos online támogatást nyújtok a pároknak. Bármikor kérdezhetnek. Tanácsokat adok, de a döntés a Tietek.​

Stílus

Modern és barátságos vagyok, nem beszélek rímekben. Szeretem az igényes humort és a jó bulikat.

Életem legszebb napjai

Gyakran ismételt kérdések

Mit kapunk, ha Téged választunk?​

Szeretek ceremóniamester lenni. 😊

Hét évig léptem fel, mint humorista. Láthattatok az RTL Klubon és a Comedy Centralon is. Emiatt magabiztosan állok ki több száz ember elé, és ha kell el tudok sütni pár jó poént. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nekem kell a középpontban lennem, inkább azt, hogy ha kell, tudok ott lenni.

Több, mint száz esküvő alatt megtanultam, hogyan lehet udvariasan, de határozottan összefogni a szolgáltatókat. Nagyon fontos számomra, hogy a párok a legjobbat kapják a pénzükért.

Sok éves tapasztalatom révén több lényeges momentumra tudom felhívni a figyelmeteket, ami döntő fontosságú lehet az esküvőtök szempontjából és annak színvonalát emeli! Ötleteket adok, de mindig Ti döntötök!

Tudok ajánlani minőségi, megbízható és lelkiismeretes szolgáltatókat, akikkel szívesen dolgozom együtt.

Nem iszom alkoholt, nem drogozom és nem is dohányzom, de azért nem vagyok unalmas! 😄

 

Mit kapunk, ha Téged választunk?​

Egy megfizethető és profi ceremóniamestert. Sok ceremóniamester 200 ezer forintot is elkér, szerintem ez túlzás.

Nyitottságot az elképzeléseitekre.

Két személyes találkozót és folyamatos online segítségnyújtást.

Segítek kitalálni és összeállítani egy személyre szabott programot (bevonulással, csokordobással, modern játékokkal és még sok minden mással együtt), és megírom az esküvő menetrendjét.

Kaptok egy közel 30 oldalas programfüzetet, egy határidőnaplót és esküvői tippeket tartalmazó gyűjteményt.

Az esküvőtök napján pedig minden eseményt én mozgatok, koordinálok, jelzem az eseményeket a fotósnak, filmesnek, az összes szolgáltatónak milyen esemény és mikor következik nehogy bármi is lemaradjon, kimaradjon.

A váratlan helyzeteket a megbeszélt kereteken belül oldom meg. Így Ti és a násznép is mentesül minden bonyodalomtól és felesleges tehertől, s valóban leveszem a terhet a vállatokról, hogy csak egymásra és a vendégeitekre tudjatok figyelni.

Bilingual Wedding

Weddings are exciting in their own in any way, they’re even more thrilling when different cultures smash to each other and you’re the one who should keep peace and order. On weddings I work as a translator and a host during the whole day.

Hol vállalsz esküvőt?

Ahol szívesen látnak.