Esküvői helyszín kiválasztása

  1. Költségvetés: Határozzátok meg, mennyit szeretnétek elkölteni az esküvőre, és figyeljetek arra, hogy a helyszín és a catering mellett maradjon költség más szolgáltatásokra és kiegészítőkre is.

  2. Létszám: Határozzátok meg, hány vendéget szeretnétek meghívni, és figyeljetek a helyszínek létszámkorlátaira. Fontos, hogy kényelmesen elférjenek a vendégek, ne egymás hegyén hátán legyenek és legyen hely táncolni.

  3. Állapot, adottságok: Tekintsétek meg alaposan a helyszínek állapotát, hogy rendezettek legyenek és rendelkezzenek a szükséges helyiségekkel, mint mosdók, konyha stb. Minél szebb a helyszín annál kevesebbet kell dekaorra költeni. 

  4. Exkluzivitás: Tudakoljátok, hogy az esküvő idejére el tudják-e zárni az egész helyszínt, hogy privát legyen az esemény. Több helyszínen is egyszerre 2-3 esküvő zajlik, ez nem gond, ha ti nem szeretnétek csak magatok lenni.

  5. Catering: Kérdezzétek meg, hogy a helyszín rendelkezik-e saját konyhával vagy milyen catering cégekkel dolgoznak együtt. Természetesen érdemes megkóstolni a menüt.

  6. Stílus: Gondoljátok át, milyen környezet és hangulat illik az esküvőtökhöz, és keresés közben húzzátok ki azokat a helyszíneket, amelyek nem illenek a stílushoz

  7. Vendégszeretet, kiszolgálás: Győződjetek meg arról, hogy a helyszín képviselői segítőkészek és nyitottak az igényeitekre, valamint biztosítsanak elegendő személyzetet az esküvő napjára.

  8. Megközelíthetőség: Gondoljatok a vendégekre és a családra is, hogy könnyen elérhető-e a helyszín, és van-e elegendő parkolási lehetőség.

  9. Időjárás: Tervezzetek előre esős időre is, és gondoljatok arra, hogy hol lehetne megtartani az eseményeket, ha az időjárás nem kedvező. Illetve sátras esküvő esetén legyetek abban biztosak, hogy hideg esetén megfelelő hőmérsékletűre tudják fűteni a teret. 

Fontos, hogy időben kezdjétek meg a helyszín keresését, mert a népszerű időpontok gyorsan foglaltá válnak. Ha szükségetek van segítségre, ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot.