Műsorvezető

FIATALOS LENDÜLET, ELEGANCIA ÉS HUMOR.

Egy sikeres rendezvénynek fontos része a megfelelő műsorvezető kiválasztása. Ha olyat szeretnél, aki precízen, sok humorral látja el a házigazda szerepét, akkor a megfelelő helyen vagy. Van tapasztalatom: karácsonyi, szilveszteri, születésnapi és csapatépítő céges rendezvények, termékbemutatók, workshopok, konferenciák, ünnepi vacsorák és egyéb más események levezetésében. 

Egy jól felkészült, alázatos műsorvezető, házigazda, moderátor vagy éppen animátor lehet annak a kulcsa, hogy a Te rendezvényed különleges legyen. Sok szeretettel várom azokat a megkereséseket, ahol egyéniségemmel hozzájárulhatok az általad kitűzött célok megvalósításához. A rendezvények lebonyolítását magyar és angol nyelven is vállalom.

Céges és iskolai rendezvények

Műsorvezetésen kívül vállalom kvízműsorok, vetélkedők és csapatépítők kitalálását és vezetését.

Falunap, városnap

A falunapok legjobb része az, amikor a fellépők szórakoztatják a nézőket, ha engem hívtok műsorvezetőnek akkor az átmenetek is élvezetesek lesznek.

Tréning

Szeretnéd felpörgeti a csapatod? Sales és termékismereti képzéseket tartok az Apple-nél elsajátított technikákkal. Milyen egy általam tartott képzés? Motiváló, szórakoztató, interaktív és informatív. 

A tv2 akadémián tanultam

A 2015/16-os műsorvezető szak legjobbjaként végeztem. Elsajátítottam, hogyan kell különböző műfajokat vezetni és élesben is próbára tehettem a tudásomat. Olyan műsorvezetőktől tanultam, mint Azurák Csaba, Demcsák Zsuzsa, Váczi Gergő és Kárász Róbert.  Az elméleti tudást Amin-Váczi Virág csöpögtette a fejembe..  

Váczi Gergő

Az egyik TV2-ős buliban odajött hozzám, és azt mondta: "Nagyon tehetséges vagy, neked való ez a szakma, csak ne add fel, és ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak."