A minőség számít, és nem a mennyiség.

Történetem
A ceremóniamesterkedés 2014 nyarán kezdődött. Az egyik ismerősöm házasodott és nem akart költeni a ceremóniamesterre, de azért akart valakit, aki összefogja az eseményeket, tud szerepelni, határozott és humoros is.  >>>

Bilingual Wedding
Weddings are exciting in their own in any way, they're even more thrilling when different cultures smash to each other and you're the one who should keep peace and order. On weddings I work as a translator and a host during the whole day.

Miért én?
Szeretek ceremóniamester lenni. Jól érzem magam az esküvőkön. A világ legszebb dolga az, amikor két ember egymásra talál. Számomra a minőség számít, és nem a mennyiség. Annyi esküvőt vállalok, amennyit élvezettel tudok csinálni. >>>

Máté, mégegyszer nagyon köszönjük a tegnapi fantasztikus teljesítményedet! Mindenki rólad áradozott. 🙂 Nagyon megkedveltünk! 🙂 (Andi és Geri)

Szia, a Boratos játék szenzációs volt, köszönjük, hogy itt voltál és ennyi nagyszerű ötletet adtál az esküvőnkhöz, mindenkinek téged fogunk ajánlani. 🙂 🙂 (Renáta és Péter)

Szia, Ne haragudj, hogy csak most írunk. Nagyon-nagyon hálásak vagyunk. Tudjuk, hogy nem volt egyszerű este, de még a legnehezebb pillanatokat is tök lazán és jól kezelted. Ezer köszi! Millió Puszi, Szilvi (Szilvi és Zoli)

“Máté nagyszerű ceremónia mester, mindenre fel volt készülve. Nagyon sokat segített, hogy előtte pontról pontra átvettük a nap ütemtervét, így aznap már nem kellett semmin aggódni, hanem ki tudtunk kapcsolni, hiszen volt, aki mindent kézben tartott. E mellett néhány olyan részletre is felhívta a figyelmünket, amire előtte nem gondoltunk, de jó ötletnek bizonyult, emelte a nap fényét. Ajánljuk mindenkinek szeretettel." (Barbi&Gábor)