Csillag születik

A 20as éveim elején jártam és egy éve léptem fel a Dumaszínház amatőr estjein, amikor bejutottam a CSISZ döntőjébe. Már nyertem néhány tehetségkutatót addigra, de az egy más szint volt. Nem tudtam, hogy mire vállalkoztam. Előttem, ha humorista bekerült a tévébe már legalább 100 szereplésen túl volt. Én 15 fellépéssel a „lábamban” két és fél millió néző előtt léptem fel élőben ilyet magyar standuppos azóta se csinált.  

Egy lány miatt jelentkeztem a műsorba neki szerettem volna bebizonyítani, hogy méltó vagyok hozzá. A műsort nem nyertem meg, de a lány szívét igen. GYŐZELEM! 

Apple, Microsoft

„A mama mindig azt mondta…” – Forest Gump, hogy több lábon kell állni. Én mindig így tettem. Igazából 16 éves korom óta mindig 2 állásom volt, vagy dolgoztam és iskolába jártam, vagy dolgoztam és vállalkoztam. Szerintem a pozitív hozzáállásom az élethez és a munkamorálom, ami segített bekerülni a világ két legnagyobb IT cégéhez. Az Apple alapító Steve Jobs egyszer azt mondta: „Az iPhone-nak belülről is szépnek kell lennie, nem a felhasználók miatt, mert ők nem látják, hanem azért mert így tökéletes.” Az adj többet, mint amit ígérsz filozófia azóta is a legfontosabb elvem a munkában. 

Magyarország szereplek!

A Dumaszínház és a Comedy Central közös tehetségkutatója volt, több száz tehetséges fiatal közül végül bekerültem a top 10-be és aztán szerződtetett a Dumaszínház. Két évig léptem fel a legismertebb magyar humoristákkal, aztán megváltozott bennem valami hét évnyi szereplés után úgy éreztem, hogy nekem elég volt. Párhuzamosan csináltam a fellépéseket és az esküvőket és rájöttem, hogy a ceremóniamesterkedést sokkal jobban szeretem, csak azzal szeretnék foglalkozni. Így is lett.

A VIDEÓ 2015/2016 ESKÜVŐI SZEZONOK FELVÉTELEIBŐL KÉSZÜLT!

Kimondani is meglepő, de az idei (2023) a 10. szezonom, mint ceremóniamester. Engem egy barátom kért fel először, aztán jött sorban még sok-sok kedves felkérés. Bár tanítják ezt a szakmát, de szerintem nem tanítható. Ott kell lenni, meg kell tapasztalni a dolgot, hogy jól tudd csinálni. Én abban bízok, hogy  jól csinálom. Ebben megerősít a száznál is több pozitív visszajelzés, amit az elmúlt években kaptam. 

Media markt reklámarc

Ez a kellett a pénz klasszikus esete, covid időszakban volt egy ilyen lehetőség. Elvállaltam. Szerintem jó lett. A beszédtanár azt mondta, hogy nagyon szépen, artikuláltan beszélek. Egy CM-nek ez nem jön rosszul.

Álommeló

Ez a Balogh Leventés műsor az RTL Klubon. Arra büszke vagyok, hogy bekerültem a top 10-be, mert tényleg sok ezer jelentkező volt, és arra is, hogy amikor vállalhatatlanná vált számomra a verseny akkor bátran kiálltam az elveimért és kiléptem. 

Nem olyan volt a műsor mint, amire számítottam. Én azt gondoltam, hogy egy színvonalas értelmiségieknek való program lesz. Ugyanis az eredeti Angliában (BBC)  üzleti körökben is elismert és 16 éve óta fut. Nekem az RTL-es verzió egy klasszikus szappanopera-szerű, kicsit trash reality lett. Nem éreztem jól magam benne.